×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Malta

Heroic snor chansen till Legends Stage från Vitality — BIG duckar övertidsyxan

1
René "TeSeS" Madsen med Heroic snor chansen till den sista Legends Stage-platsen efter slakten mot Vitality.
Förmiddagens europeiska kvalmatcher till Majorn i Rio är färdigspelade. Heroic lyckas sno åt sig chansen till Legends Stage och lämna Team Vitality åt Challenger Stage.

Matchen mellan Heroic och Vitality inleddes på Overpass och blev en total slakt där danskarna säkrade en 13-2-ledning som CT och därefter följde upp med en lamslående 16-5.

Kampen fortsatte på Inferno och blev ett rejält övertidsdrama efter en grymt jämn match som Vitality med nöd och näppe till slut säkrade med 22-19.

På avgörande Mirage var Heroic hänsynslösa och repeterade sin slakttaktik mot Vitality med en 11-4-ledning på CT-halvan följt av sex snabba rundor för att stänga ned kartan med 16-5 och därmed matchen.

I övrigt under förmiddagen spelade BIG och k23 sin elimineringsmatch i kvalet där det blev en övertidsfest som BIG med nöd och näppe säkrade med 2-1 efter ca 5 timmar.

Vinsten för BIG innebär att deras plats till Majorn i Rio är säkrad medan K23 får en enkelresa hem från kvalet.


Artikelbild: Kalle "Hallonkraem" Strömgren

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..