×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Malta

RMR tuffar vidare - Phzy ett steg närmare Majorn i Rio

1
Phzy närmar sig Majorn i Rio och ytterligare tre lag utslagna ur RMR.
Eftermiddagens RMR-matcher bjöd på tre matcher där tre lags resa mot Majorn skulle få se sitt slut. Två Svenskar skulle spela och spänningen var på topp.


Första matchen att spelas klart var den mellan Sangal , med det svenska AWP-hoppet Love "phzy" Smidebrant som tidigare spelat för Young Ninjas i femman, som mötte Illuminar Gaming. Första kartan att spelas var Ancient och vanns av Sangal med 16-10 i rundor. Näst på schemat stod Dust2 som även denna vanns av Sangal med 16-6 i rundor. Love "phzy" Smidebrant fick med sig en stabil 1.34 rating från matchen där han var med och skickade hem Illuminara.


Nästa svensk ut var Joel "joel" Holmlund och hans Monte som ställdes mot k23 . Efter förlängning på Mirage tog K23 hem kartan med siffrorna 19-17. Även på Ancient var det små marginaler mellan lagen men K23 var lite vassare idag och vann kartan med 16-11 och genom detta tog Montes resa mot Majorn slut.


Även Heet tog sig vidare i RMR efter att man slagit ut Falcons ur turneringen med 2-1 i kartor.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..