×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Meta

Nu kan du testa nya versionen av Cache

1
Efter månaders av smakprov och en uppvisningsmatch under ESL One Cologne är nu den nya versionen av Cache släppt på Workshop. I och med detta kan nu alla testa kartan, den är dock inte med i spelet än.
När Vertigo kom in i spelet så valde Valve att ta ut Cache ur kartpoolen. Shawn "FMPONE" Snelling och Salvatore "Volcano" Garozzo har dock under hela denna tiden arbetat på en uppdaterad version av kartan. Denna karta visades för första gången upp under showmatchen av ESL One New York.

Nu har äntligen kartan blivit släppt för allmänheten via Steam Workshop. I och med detta kan nu alla ladda ner kartan för att testa den själva. Viktigt att komma ihåg är dock att kartan inte är en officiell del utav spelet ännu utan istället endast en del av Workshoppen. Om Valve kommer att byta ut någon annan karta mot Cache har de inte gått ut med.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..