×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Övrigt

Miljonturnering kritiseras efter kontroversiellt beslut: "Vad var logiken här?"

1
NA-kvalets andraplatsare skjuts undan för Team Spirit i miljonturnering.
Turneringsarrangören Firesports har hamnat i blåsväder efter ett kontroversiellt beslut att sätta in ryska Team Spirit som ersättare för sydamerikanska Team One i Fireleague Global Finals.

Team One ersätts till följd av datumkrockar mellan ESL Challenger i Rotterdam och Fireleague-finalerna där brassarna valde att spela i ESL Challenger. Många väntade sig att andraplatsarna i Fireleague-kvalet, Nouns Esports, skulle bli ersättarna... Men istället bjuds Team Spirit in.

Frustration och förvirring väcktes snabbt både bland spelare och fans där bland andra Nouns-spelaren Danny "cxzi" Strzelczyk på Twitter ironiskt kritiserar beslutet.

"Låt oss hålla i ett NA-kval men bara för att det vinnande laget inte deltar så bjuder vi in ett annat lag utanför NA", skriver cxzi.

Även Nouns-coachen Kory "semphis" Friesen riktar förvirrade frågor mot arrangörens beslut på Twitter.

"Hörni FireLeague skulle ni vilja berätta för oss hur det andraplatsande laget i ett kval för ett NA-baserat event var givet till ett CIS-lag? Vad var logiken här om någon alls?", skriver semphis.

Turneringen är planerad att hållas mellan den 13:e till 16:e oktober och är satt att spelas på legendariska Camp Nou i Barcelona.

Artikelbild: Pressbild/Fireleague

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..