×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

HeatoN officiellt invald i Esports Hall of Fame inför 14 000 åskådare

16
Nu har Esports Hall of Fame fått sin första medlem, det i den svenska CS-legendaren Emil "HeatoN" Christensen. Själva ceremonin hölls innan finalen av ESL One Cologne på plats i Lanxess Arena.
Att Christensen skulle ta den första, historiska platsen i Esports Hall of Fame kunde vi berätta om redan i slutet av juni. Till skillnad från de uppgifter som fanns då var det dock en annan legendar som stod för introduktionen på scenen i Lanxess Arena, nämligen den nu 35-årige Tommy "Potti" Ingemarsson.

Potti under introduktionen. Till vänster ser vi representanter för ESL och Esports Hall of Fame.


Under veckans ESL One Cologne har tittarna gång efter annan kunnat se en banderoll föreställande Christensen med texten "Father of CS" och visst har han spelat en viktig roll i spelets utveckling. Under den ursprungliga speltiteln gjorde han stort avtryck som spelare i lag som Ninjas in Pyjamas och SK, för att sedan bli frontfigur för reinkarnationen av NiP under CS:GO-eran. Han har varit många ungdomars förebild och den svenska CS-scenen har mycket att tacka Christensen för när det kommer till att synliggöra Counter-Strike för den breda allmänheten.

Det var en märkbart stolt och ödmjuk Christensen som tog emot sitt plakat av representanter för ESL och Esports Hall of Fame, till jublet av de drygt 14 000 personerna i publiken inne i Lanxess Arena. Här nedan finner ni ceremonin i sin helhet.

11 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 11 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..