×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Brasilien

Miljontillskottet: ESL höjer prispotten i höstens Major

3
Turneringsarrangören skjuter till ytterligare ett par miljoner till Major-prispotten.
Höstens CS:GO-major i Rio kan bli en av tidernas största CS-turneringar någonsin. Nu väljer turneringsarrangören ESL att skjuta till ytterligare 250 000 dollar (~2,8 miljoner kronor) till prispotten för att öka prestigen för turneringen ytterligare.

Sammanlagt kommer Rio-majorn att ha totalt 1 250 000 dollar (~14 miljoner kronor) i prispotten. Det är den näst största prispotten för en CS:GO-major någonsin. Rekordet för prispotten i en Major hålls av Stockholms höst-major 2021 som hade två miljoner dollar (~22,5 miljoner kronor) i prispotten till följd av inställda Majors under pandemin.

Sedan tidigare har ESL redan presenterat ett flertal förändringar till Majorn i Rio jämfört med tidigare Majors. Bland annat kommer alla Majorns tre faser att spelas inför publik.

Det stängda kvalet till höstens Major drar igång nästa vecka den 4 oktober. Själva Majorn spelas den 31 oktober till den 13 november.

Artikelbild: Stefan Romare
Videokälla: PGL/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..