×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

00Prospects vidare till upper bracket-final i Svenska Cupen

1
Efter en dålig start på Nuke så kom 00Prospects igång och skickade ner Kirikou till lower bracket i Svenska Cupens gruppspel.
Kirikou visade otroligt bra form på den första kartan men tappade det gradvis och efter att 00Prospects tog hem andra kartan så gick musten ur de före detta Kappa-spelarna.

Det var Kirikou som valde Nuke där de tidigare har visat sig starka och även idag visade dom varför Nuke är ett självklart val. Kirikou tog hem Nuke med 16-11. På Overpass däremot var det Prospects som tog över kontrollen och efter så släppte dom inte en meter till Kirikou. Prospects vann Overpass med 16-8 och Inferno med 16-10.

Kvällens höjdpunkt var Prospects pistolrundor där Johan "Hype" Engblom öppnade med 4 USP kills på Nuke. Olle "spooke" Grundström ville inte vara sämre han och på Overpass lyckades han ta ett ACE med glocken.

Imorgon 19:00 kommer vi få se Nivso ta sig an Vizer. Vinnaren där kommer få möta 00Prospects i upper bracket-finalen på onsdag.

Videokälla: Weplay Esports/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..