×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Svensk kvalsuccé i Elisa — Eyeballers och Vizer vidare till gruppspelet

2
Hela tre lag med svenska spelare lyckades kvala vidare till gruppspelet.
Den första delen av Elisa Invitational Fall är färdigspelad. Med i det första stadiet som gick under namnet Contenders Stage hade vi ett gäng svenskar och tre av dessa lag lyckades ta sig vidare till gruppspelet där bland annat Team Finest väntar.

Första laget som säkrade en plats i gruppspelet var Into The Breach med William "draken" Sundin och Alfred "RuStY" Karlsson. De gick helt obesegrade genom det första swiss-stadiet. Efter detta lyckades även Eyeballers säkra en plats. De förlorade endast en match mot just Into The Breach.

Sista laget att säkra en plats i gruppspelet blev Vizer. Laget har under den senaste tiden kallats för Hotspurs men går nu under namnet Vizer i bland annat Elitserien. Laget är även aktuella för Svenska Cupen efter de lyckats kvala i det absolut sista kvalet.

Huvudturneringen startar nu på måndag 12 september.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..