×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Övrigt

Populära profilen avslöjar varför han inte kommenterat några matcher: "Upp till dem"

1
James "JZFB" Bardolph bryter tystnaden kring frånvaron från CS-scenen på Reddit.
Stjärnkommentatorn James "JZFB" Bardolph har varit frånvarande från CS-scenen sedan slutet av fjolåret. Nu bryter profilen tystnaden kring sin frånvaro på Reddit.

James Bardolph har varit ansedd som en av de mest ikoniska kommentatorerna i CS:GO men har sedan Major-kontroversen i Stockholm inte synts mer än under sedan Global Esports Tour Dubai 2022: MENA Qualifier.

Nu har frågande fans fått ett mer utförligt svar kring tomrummet i kommentarerna av en Reddit-post där James Bardolph menar att turneringsformats ändringar samt kalla axlar från ESL är anledningen till stjärnans frånvaro.

"När BLAST ändrade sitt format och endast behövde två casters så körde dem med samma par för varje event - ESL undvek att anlita oss trots gemenskapens efterfrågan och där har du vakumet", skriver Bardolph.

Han fortsätter vidare i tråden med att fokusera på Faceit och ESL.

"Nu när Faceit och ESL slagits samman så kan ESL be mig att göra vilket event de vill - så om du vill se mig mer i CS-events så borde du spamma de som är involverade i eventen för att det helt enkelt är upp till dem. Jag lämnade aldrig CS, jag har varit här hela tiden.", fortsätter Bardolph.

Profilen nämner även att ESL är mer än medvetna om att han är tillgänglig och intresserad av att kommentera events men att intresset inte verkat vara ömsesidigt.

Artikelbild: Igor Bezborodov/Starladder

6 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 6 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..