×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Stjärnkommentatorns besvikelse på Twitter — vill kommentera fler slutspelsmatcher

1
James Bardolph hade velat kommentera fler matcher i Major-slutspelet.
Fragbites Major-coverage presenteras i samarbete med Huawei
Kommentatorsikonen James "JZFB" Bardolph uttryckte milt sagt sin frustration på Twitter igår kväll i ett inlägg där han uttrycker frustration över att inte få kommentera fler slutspelsmatcher i Majorn.


Tweeten har väckt mycket blandade känslor hos läsarna där några anser att PGL:s val av kommentatorer för slutspelsmatcherna är självklara, medans andra anser att valet är orättvist.

Tillsammans med Bardolph i Majorn har Daniel "ddk" Kapadia varit en del av duon. Även han får riktad kritik ifrån läsarna av tweeten.

"Jag menar, ddk lämnade och kommenterade Valorant hela den här tiden. Jag tror inte att det skulle vara rättvist mot de "gamla pojkarna" som stannade och jobbade i CS hela den här tiden för dig och ddk att bara dyka upp för Majorn och få semin för att du brukade casta", skriver en Twitter-användare om ddk.

Reaktionen på Bardolphs tweet har varit blandade. Vissa anser att tweeten är av dålig smak och inte skulle skrivits under eventets gång. Andra läsare i tråden uttrycker missnöje med beslutet och ställer sig positiva till profilens arbete.

Artikelbild: Igor Bezborodov/Starladder

Ses vi på CS:GO-majorn i Stockholm?

3093 personer har röstat

2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..