×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Ninjas In Pyjamas presenterar damlag i Counter-Strike — två svenskor bland spelarna

3
Den svenska organisationen kommer att delta i höstens säsong av ESL Impact.
Ninjas in Pyjamas breddar sin professionella CS-verksamhet och signar ett damlag i spelet. Det meddelar organisationen idag genom ett pressmeddelande.


Laget som NIP signat är femman som tidigare gick under namnet LIVS och som fått en inbjudan till höstens säsong av ESL:s damturnering ESL Impact.

I laget spelar de två svenska landslagsspelarna Tilde "7licious" Byström och Jennica "jenkon" Sjögren tillsammans med den franska AWP-spelaren Mayline-Joy "ASTRA" Champliaud samt den norska duon Thea "pullox" Evensen och Marita "Minnie" Siljan Sørensen.

— Jag är superstolt över att vara en del av denna lineup och jag kan försäkra er om vi med tiden kommer att visa världen vad vi kan göra, säger 7licious till NIP:s hemsida.

— NIP har alltid legat mig varmt om hjärtat och att få möjligheten att spela under en sådan legendarisk organisation är en dröm som går i uppfyllelse, fortsätter hon.

Ninjas In Pyjamas nya lag har lottats till grupp A i ESL Impact tillsammans med Nigma Galaxy, Entropiq och NOFEAR5. Laget kommer troligtvis att spela sin premiärmatch mot någon av de lagen senare i september då ESL Impact är schemalagd att starta på torsdag den 8 september.

Ninjas In Pyjamas är:
Sverige Tilde "7licious" Byström
Sverige Jennica "jenkon" Sjögren
Frankrike Mayline-Joy "ASTRA" Champliaud
Norge Thea "pullox" Evensen
Norge Marita "Minnie" Siljan Sørensen

Artikelbild: Pressbild/NIP

4 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 4 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..