×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Här är Sveriges damlandslag i CS:GO: "Så glad och stolt"

2
I helgen presenterades de spelare som utgör det svenska damlandslaget i CS:GO.
Under helgen deltog det Svenska E-sportförbundet på Vetenskapsfestivalen i Göteborg. Där presenterades också vilka spelare som utgör Sveriges damlandslag i CS:GO.

De sex spelare som utgör landslaget är Tilde "7licious" Byström, Johanna "Monky" Nilsson, Jennica "j3nkon" Sjögren, Matilda "Millz" Bjurström, Leyla "Noccaan" Basoda och Alexandra "Twisted" Fredriksson. Lagkapten för laget är Copenhagen Flames-spelaren 7licious.

"Officiellt kapten för det svenska damlandslaget i CS:GO! Så glad och stolt över att representera Sverige i de kommande mästerskapen och att få lära känna de här talangfulla tjejerna", skriver 7licious på Twitter om uttagningen.


Det är i skrivande stund oklart när damlandslaget får göra sin tävlingsdebut. Förbundet bojkottar årets VM-turnering då Ryssland tillåts spela, och även om det europeiska förbundet nu bannat Ryssland finns det ingen damklass i EM.

Sveriges damlandslag är:

Sverige Tilde "7licious" Byström
Sverige Johanna "Monky" Nilsson
Sverige Jennica "j3nkon" Sjögren
Sverige Matilda "Millz" Bjurström
Sverige Leyla "Noccaan" Basoda
Sverige Alexandra "Twisted" Fredriksson

Artikelbild: Pressbild/Svenska E-sportförbundet

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..