×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Copenhagen Flames släpper 7licious och J3nkon

1
Nyligen så tillkännagav Copenhagen Flames att de säger farväl till svenskarna 7licious och J3nkon.
Copenhagen Flames Female startades upp på nytt i februari detta året och vann, för endast en månad sen ESL Impact Cash Cup där de slog den ryska femman Proxy. Nu har organisationen tillkännagett att den svenska duon Tilde "Tilde "7licious" Byström " Byström och Jennika "j3nkon" Sjögren får lämna Flames.

Ägaren av Copenhagen Flames, Steffen Thomsen, berättar att det inte är bestämt vilka som ska ta duons plats men att organisationen vill fortsätta att stötta och främja den kvinnliga scenen. Trots höga förväntningar på laget har de, förutom ESL-vinsten, inte lyckats superbra och laget lyckades inte kvala in till ESL Impact i Valencia.

7licious letar redan nytt lag och enligt twitter är hon även intresserad av att bygga ett eget lag tillsammans med en ny organisation. J3nkon har inte kommenterat om hon kommer fortsätta i lag-cs eller hur hennes framtid ser ut.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..