×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Europa

Här vinner ZywOo en 1v1-match mot s1mple: "Bästa spelaren i världen"

1
Är giganternas kamp avgjord nu?
De senaste åren har CS-scenen dominerats totalt av två AWP-spelare. Åren 2019 och 2020 utsågs Mathieu "ZywOo" Herbaut till världens bästa spelare av CS:GO-sajten HLTV men förra året lyckades Oleksandr "s1mple" Kostyliev gå om och tilldelades titeln för första gången under sin karriär.

När spelarna stötte på varandra under Blast Premiers gruppspel häromveckan spelade de en 1v1-match på skoj där ZywOo segrade. Videon av vinnarögonblicket delades av Team Vitality och uppmärksammades sedan av fans världen över.

I videon syns en uppenbart nöjd ZywOo fira segern samtidigt som Emil "Magisk" Reif proklamerar att fransmannen är "världens bästa spelare".


Senare under turneringen möttes ZywOo och s1mple också i tävlingssammanhang. Då var det s1mple och hans Natus Vincere som gick segrande ur striden med 2-0 i kartor.

Och fler möten mellan stjärnorna under hösten kommer det att bli. I ESL Pro League, som kickar igång senare i veckan, har de båda lagen lottats till grupp A tillsammans med bland annat Ninjas in Pyjamas och är därmed schemalagda att spela mot varandra igen redan på lördag.

Artikelbild: Stefan Romare
Videokälla: ESL/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..