×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Natus Vincere går vidare direkt till Blast höstfinal - Vitality petas ner till sista chansen

1
Med s1mple tillbaka blev Navi en för svår nöt för Vitality att knäcka.
Navi kvalar direkt till Blasts höstfinal medans Vitality får kämpa vidare i sista chansen.


Kvällens sista match i Blast Premier var den mellan Team Vitality och Natus Vincere där ett lag går direkt till höstfinalerna och ett petas ner till sista chansen.

Första karta för kvällens sista match blev Inferno där första halvlek började jämnt, väldigt jämnt. Till slut var dock Navi det vassare laget i halvleken och vann denna med 9-6 i rundor, mycket tack vare Denis "electronic" Sharipov som slog till med 17 frallor.

Andra halvlek var spelmässigt hyfsat jämn den med med flertalet fina rundor dock med Navi ständigt i förarsätet. Tillslut lyckas Natus Vincere dock rycka ifrån och vinner kartan med 16-10.

Nästa karta för kvällen var Mirage och nu var frågan om Vitality skulle kunna hitta tillbaka in i matchen eller om en möjlig Vitality-återkomst endast var en hägring i fjärran? Navi vinner förvisso första halvlek med minsta möjliga marginal 8-7, men än var inte hoppet ute för vitality när vi gick över till andra halvlek.

Hoppet är det sista som lämnar sägs det men när man möter Navi hamnar man ofta vid den sista punkten, något Vitality fick erfara ikväll. Det var jämnt men efter XX rundor stod Navi som vinnare med resultatet 16-13. Oleksandr "s1mple" Kostyliev storspelade på Mirage och var återigen en nyckelfaktor till att släcka motståndarlagets drömmar.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..