×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Fnatic Rising vinner akademiligan — Peppzor i storform

1
Det blev svensk succé i akademiligan när Fnatic Rising med Mikael "Sheddan" Mellström och Peppe "Peppzor" Borak vann hela turneringen.
Det sista svenskhoppet i WePlay Academy League Season 5 gick vinnande. Det var Fnatic Rising med svenskarna Peppe "Peppzor" Borak samt Mikael "Sheddan" Mellström på coachpositionen som kunde vinna finalen med 2-0 i kartor.


Det blev en tight start på finalen där det tog alla 30 rundor innan småfnattarna kunde vinna Team Spirit Academys kartval, Mirage. Peppzor bjöd på en riktigt fin karta med 29 frags och en rating på 1.30.

Nästa karta, Inferno, var nästan slut innan den ens han börja. Återigen sken Peppzor denna gången med 15-8 i stats och en rating på 1.73, kartan slutade 16-1. I och med detta går Fnatic Rising hem med hela 45 000 dollar. Det är nu det första laget som inte är MOUZ NXT att vinna akademiligan.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..