×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Världen

Reddit-användare uppfinner nytt kreativt sätt att köpa vapen på i Counter-Strike

2
Ett uppfinningsrikt fan hittade på ett nytt sätt att köpa vapen i CS:GO. LordOfTheRingSting köper nu sina vapen på ett helt unikt sätt, nämligen genom att scanna en QR-kod på samma sätt som man gör i en affär.
Reddit-användaren LordOfTheRingSting har kommit på ett fiffigt nytt sätt att köpa vapen i CS:GO. Med hjälp av en scanner och en QR-kod så har han lyckats programmera in makro-binds som köper allt du behöver för att vinna en runda i CS.

Han inkluderar även länkar till vilka inställningar han använder för att få detta att funka och hur han byggt upp systemet. Scannern han använder är, enligt honom, en DS4308.

De flesta Reddit-användarna tyckte det var en lysande uppfinning och hyllade LordOfTheRingSting medan vissa ifrågasatte vad poängen med uppfinningen är eftersom det förmodligen bara adderar ett extra steg.

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..