×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Frankrike

Officiellt: Franska stjärnan lämnar Team Vitality

1
Den 19-åriga stjärnspelaren Kévin "⁠misutaaa⁠" Rabier skriver nu på Twitter att han lämnar Vitality efter mer än två år i laget.
Efter rykten att Team Vitality är intresserade av att byta ut fransmannen så tillkännager nu Kévin "misutaaa" Rabier att han lämnar laget. Enligt 1pv.fr så är den unga stjärnan dock redan på väg att plockas upp av det franska laget Falcons Esports.

Källor rapporterar också att Vitality är intresserade av att skriva kontrakt med ENCE Esports-spelaren Lotan "Spinx" Giladi.

misutaaa gick först med i Vitality i början av 2020 när han ersatte deras gamla IGL Alex "ALEX" McMeekin. Sen dess har laget vunnit tre stora events, IEM Beijing-Haidian, BLAST Premier Fall Finals 2020 och IEM Winter 2021 samt under en kort period legat på första plats i världsrankningen.

Trots en ombyggnation av laget med den danska trion Peter "dupreeh" Rasmussen, Emil "Magisk" Reif och Danny "zonic" Sørensen så har resultaten inte funnits där. Det har gått dåligt för Vitality och trots att de tog sig till finalen av BLAST Premier Spring Finals så räckte inte det för att förhindra organisationen från att leta efter en ersättare till fransmannen.

Artikelbild: Kalle Strömgren
Videokälla: BLAST/Twitch



0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..