×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

IEM

Vitality och Natus Vincere vinner sina öppningsmatcher i gruppen

1
Vitality har ryckt upp sig rejält efter play-in och såg riktigt starka ut idag.
Gruppspelet av Intel Extreme Masters Cologne är i full rulle. Team Vitality som hade stora problem i play-in-fasen hade idag ryckt upp sig rejält. De ställdes mot ENCE Esports som just nu är rankade trea i världen.

De började med att plocka hem ENCE:s kartval, Nuke, med bekväma 16-10. På deras egna karta, Dust2, så vände det dock och nu var det istället ENCE som såg bekväma ut, 16-12. Allt avgjordes på Mirage och där var det fransk-danska laget rejält säkra. Endast sju rundor tappade dem och har nu gått 1-0 i gruppspelet.


Samtidigt spelades matchen mellan Natus Vincere och MOUZ. Navi gick in som stora favoriter och detta visades sig direkt på första kartan när de vann med 16-12.

Men Mouz var taggade och kunde på Mirage vända tillbaka matchen. Det blev otroligt jämt innan det europeiska laget kunde stänga kartan med 16-14. Inferno var sista kartan som spelades och där hade Mouz inget att säga till om, 16-6 till Navi.


0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..