×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Nya svenska femman utslagna ur akademiligan — Young Ninjas vidare till nästa fas

1
Det är färdigspelat för 00Prospects i Weplay Academy League.
För två veckor sedan meddelade den norska organisationen 00Nation att man plockat upp en helsvensk femma till sitt akademilag 00Prospects. Nu har laget spelat färdigt sin första turnering tillsammans.

Det är i Weplay Academy League som 00Prospects under de senaste veckorna spelat totalt tolv bo1-matcher i turneringens gruppspel. Fem vinster och sju förluster resulterade i en sjätteplats i gruppen för svenskarna vilket inte räcker för att ta sig vidare till turneringens play in-fas.

Bättre gick det för Young Ninjas som slutade tvåa i turneringens andra grupp. Laget vann nio av tolv spelade matcher och seedas därför till play in-fasens semifinal vilket innebär att laget är en vinst ifrån en topp 4-placering.

För Peppe "Peppzor" Borak och hans Fnatic Rising har gruppspelet varit en stor succé. Laget vann åtta av sina tolv spelade matcher vilket räckte till en förstaplats i grupp A. Tack vare den är Peppzor och hans lagkamrater säkrade en plats i slutspelet.

Artikelbild: Daniel Sandström
Videokälla: Weplay Esports/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..