×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Australien

CS:GO-proffsets pappa hastigt avliden – stöttas av spelare och fans

1
Counter-Strike-scenen sluter upp bakom Jay "Liazz" Tregillgas efter att spelarens pappa hastigt gått bort.
Den australiensiska CS:GO-spelaren Jay "Liazz" Tregillgas är i sorg. I ett inlägg på Twitter berättar Liazz om hans pappa tragiskt avlidit i veckan efter att ha insjuknat hastigt och oväntat.

"Min pappa fördes till sjukhus i måndags morse och dog samma natt. Helt oväntat. Jag önskar bara att det fanns ett sätt jag kunde ha fått säga farväl till honom. Jag önskar att jag varit hemma och spenderat mer tid med honom de senaste åren. Jag har inte känt sån här smärta förut", skriver Liazz.


Den tragiska händelsen har fått fans, spelare och organisationer över hela världen att beklaga sorgen i meddelanden till Liazz.

"Kondoleanser min bror, jag känner till känslorna och det svider. Alltid här om du behöver någon att prata med", skriver bland annat spelarens före detta lagkamrat Aaron "AZR" Ward.


Under vårsäsongen har Liazz spelat för de två australienska lagen Order och Renegades. Med Renegades lyckades Liazz bland annat kvala till Majorn i Antwerpen där laget var ett av de första lagen att åka ut i Challengers Stage. I IEM Cologne åkte Order ut i turneringens play in-fas.

Artikelbild: João Ferreira/PGL

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..