×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Världen

Navi klara för final efter otrolig comeback mot Astralis

1
Det blev en otroligt dramatisk semifinal när Astralis tog sig an Natus Vincere. Trots 2-0-resultat så var det allt annat än lätt för Navi.
Efter 2 spännande kartor blev det till slut Natus Vincere som tog sig vidare till finalen av IEM Cologne 2022. Astralis gjorde en fantastisk ct-sida på andra kartan men efter att Navi tog det till övertid så fick danskarna ge vika för världens högst rankade lag.

På Nuke var det en relativt ensidig affär och Navi hade inga problem att stänga kartan med 16-8. Det var Mirage som chockade alla när Astralis hade en otrolig ct-sida där de tog 12 rundor och matchen såg nästan ut att vara över. Sakta men säkert började Navi ta ikapp och efter flera osannolika rundvinster så gick det till övertid där Navi avslutade med 19-17.

Det var en av de yngsta spelarna i laget som ledde Navi till vinst, Valeriy "b1t" Vakhovskiy spelade nästan perfekt och hans HLTV-rating över båda kartorna landade på 1.42.

Imorgon kommer Navi få möta vinnaren av Faze Clan och Movistar Riders som spelas ikväll 19.00. Vinnaren av IEM Cologne 2022 tar hem 400 000 USD (cirka 4 200 000 kr).

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..