×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

IEM

Minst en svensk i slutspelet — Faze och Astralis vidare till Lanxess Arena

1
Robert "RobbaN" Dahlström är klar för slutspelet av Intel Extreme Masters Cologne. Detta efter hans Faze Clan slagit Spirit med 2-0 i kartor.
Astralis ställdes mot vinnarna av Intel Extreme Masters Dallas, Cloud9. Matchen handlade om en plats i slutspelet av Cologne och det blev en rätt ensidig historia. Det danska laget hade kommando hela matchen och kunde rätt så bekvämt säkra slutspelsplatsen efter 2-0 i kartor.


Samtidigt fick vi se matchen mellan Faze Clan och Team Spirit. Där var det Robert "RobbaN" Dahlström och hans grabbar som startade starkast. Det europeiska laget vann första kartan, Ancient med 16-10.

På Nuke var det istället Team Spirit som startade bäst. De kunde på sin CT-sida få med sig tio rundor och vann även pistolrundan på den andra halvan. Faze lyckades dock vinna rundan som följde och kunde efter detta inleda en stark comeback. De vann runda på runda och stängde matchen med 16-13. Detta innebär att vi får se minst en svensk i arenan, Robert "RobbaN" Dahlström.


0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..