×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

IEM

NIP krossade av Natus Vincere — Heroic utslagna ur Cologne

1
Det blev ingen slutspelsplats för NIP idag. Samtidigt fick vi även se Heroic lämna turneringen.
Matchen mellan Ninjas in Pyjamas och Natus Vincere startade på ninjornas kartval, Overpass. De började med att förlora pistolrundan och de två rundorna som följde. Efter detta såg det dock ut som de skulle komma tillbaka direkt. Men detta sa Oleksandr "s1mple" Kostyliev nej till. Han bestämde sig för att dra ett rätt otroligt ace och efter detta tappade NIP luften.

De hade ingen chans på Overpass utan vann endast tre rundor. Näst följde Nuke och där blev det inte mycket bättre. De lyckades vinna sju rundor på CT-sidan men det var allt. De vann inte en enda runda på sin T-sida och förlorade därmed matchen med 0-2.


Samtidigt spelades matchen mellan MOUZ och Heroic. Där startade danskarna otroligt starkt genom att vinna första halvan på Vertigo med 12-3. Men när lagen bytte sida vände matchen helt. Heroic vann bara en runda till.

Nästa karta, Nuke, så fortsatte MOUZ att ha kommando. De var utan tvekan det bättre lag och stängde även den andra kartan. Detta innebör att Heroic med svenska Richard "Xizt" Landström som coach är ute ur IEM Cologne.

6 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 6 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..