×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

IEM

Cloud9 och Team Sprirt vinner sina öppningsmatcher

1
Det blev ingen vinst för Mareks "YEKINDAR" Gajinskis i hans första match med Team Liquid.
Vinnarna av den senaste IEM-turneringen, Cloud9, har fått en bra start i den nuvarande IEM-turnering. Matchen mot startade på Dust2 och där hade Cloud9 inga problem. De gav endast bort sex rundor och matchen gick fort vidare till Ancient.

Där var det istället Outsiders som tog kommando. De vann hela elva rundor på sin CT-sida och det såg ut som att en tredje karta var påväg. Men om det var några som visste hur man försvarade på Ancient så var det C9. De förlorade bara en runda till och stängde kartan med 16-12.


Lite senare avslutades även matchen mellan Team Spirit och Team Liquid. Amerikanerna med Mareks "YEKINDAR" Gajinskis som inhoppare var starkare i starten. De hade inga svårigheter på Dust2 och kunde stänga den snabbt ned 16-8.

På Overpass vände dock matchen. Nu var det istället Spirit som tog kommando och vann den nästan lika bekvämt, 16-9. Allt avgjordes nu på Ancient och även i denna karta startade Spirit bra. Liquid kämpade dock tillbaka och det blev en rejält spännande karta. Det blev faktiskt övertid, dubbelövertid till och med. Tillslut var det Spirit som drog det längre stråt och vann matchen.




0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..