×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

IEM

00Nation vinner superderbyt — skickar hem Imperial från Cologne

1
Det var Epitácio "TACO" de Melo och hans mannar som var starkare i det brasilianska derbyt.
Dagens i många ögons mest intressanta match var den mellan 00Nation och Imperial Esports. I matchen fanns alla fem spelare som vann Majorn ESL One Cologne 2016 men på olika lag. Vilket skulle vara det starkaste nu sex år senare?

Det startade bäst för det nyformade 00Nation som kunde plocka hem matchens första karta med 16-12. Samma historia blev det även på Overpass, 16-12 och Imperial är utslagna. Det var alltså Marcelo "coldzera" David, Epitácio "TACO" de Melo och deras unga lagkamrater som var starkare än "The Last Dance".igår 14:00
De spelare som alltid höjs till skyarna är de som skjuter hårdast eller drar flest klipp. Men de andra då? De som gör det möjligt för sina madfraggers att skina, ska inte de få lite uppmärksamhet? Jo det tycker vi. Därför har vi tagit fram en lista på årets hittills bästa supportspelare.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..