×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Sverige

Svenskarna säkrar slutspelsplats i EM — tog hem rysaren mot Kroatien

3
Sverige säkrade med nöd och näppe slutspelsplatsen i den avgörande matchen.
Team Sweden står slutspelsklara för EM i CS:GO efter gårdagens bravadmatcher i gruppspelen.

Svenskarna inledde gruppspelet mot Kroatien i en BO1-match på Mirage där svenskarna totalt rensade hus och säkrade en fenomenal 16-1-vinst med Max "maxster" Jansson i spetsen.

Trots den dominanta inledningen blev nästa möte mot Nordmakedonien en tuff BO1-omgång där motståndet efter en jämn första halva drog iväg med rundorna för en stark 16-12-vinst.

Sverige tvingades in i en decider-match mot ännu en gång Kroatien som var taggade till tänderna och gav svenskarna en rejäl BO3-match som löpte hela linan.

Med en knapp 22-20-vinst för Sverige på första kartan Vertigo var det klart att Kroatien inte skulle lägga sig utan en fight, och vände helt på nästa karta Overpass där Sverige torskade med brutala 6-16. På avgörande Mirage lyckades svenskarna med nöd och näppe undvika en kvittering på matchpoäng och säkrade kartan med 16-14 och därmed matchen.

Decider-matchens dynamiska duo bestod av Erik "ztr" Gustafsson och Jack "Jackinho" Ström Mattsson som kompletterade varandra på planen med sylvasst aim och ihärdigt spel.

Tack vare vinsten är svenskarna garanterade en slutspelsplats och får ta dagen till att vila upp sig rejält fram tills det att gruppspelen är färdigspelade och deras första motståndare avslöjas inför kvartsfinalen den 8:e juli klockan 17:00.

Artikelbild: Pressbild/SESF
Videokälla: IESF/Twitch

igår 14:00
De spelare som alltid höjs till skyarna är de som skjuter hårdast eller drar flest klipp. Men de andra då? De som gör det möjligt för sina madfraggers att skina, ska inte de få lite uppmärksamhet? Jo det tycker vi. Därför har vi tagit fram en lista på årets hittills bästa supportspelare.

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..