×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

IEM

Heroic klara för gruppspel — rejält självsäkra mot MOUZ

2
Heroic är första laget att kvala vidare till huvudturneringen av Intel Extreme Masters Cologne.
Richard "Xizt" Landström och hans Heroic är klara för huvudturneringen av IEM Cologne. Detta efter en 2-1-vinst mot MOUZ. Danskarna började direkt med att vinna mössens kartval, Ancient, med 16-5.

När de fick spela sin egna karta, Inferno, så vände dock matchen helt. Då var det istället MOUZ som var dominanta och tog hem kartan med 16-11. Sista och avgörande kartan blev Nuke. I början såg det jämt ut men danskarna tog tillslut kommando över matchen och stängde kartan med 16-7.


igår 14:00
De spelare som alltid höjs till skyarna är de som skjuter hårdast eller drar flest klipp. Men de andra då? De som gör det möjligt för sina madfraggers att skina, ska inte de få lite uppmärksamhet? Jo det tycker vi. Därför har vi tagit fram en lista på årets hittills bästa supportspelare.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..