×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Sverige

Wartex tar hem Dreamhacks BYOC-turnering – vann överlägset finalen mot regerande mästarna

1
ESEA Main-laget vann bekvämt mot IWNL Sweden i finalen av Dreamhacks BYOC-turnering.
Sent på måndagskvällen spelades finalen av Dreamhacks BYOC-turnering i Counter-Strike: Global Offensive. Till slut var det ESEA Main-laget Wartex.SE som tog hem segern i turneringen efter att ha besegrat de regerande Dreamhack-mästarna IWNL Sweden.

Sverige Wartex.SE
Bjeerk, Dinero, Rack, LoanN, Medina

Sverige IWNL Sweden
HTwoO, Ryberg, LGLS, Forex, ST3BZ

Matchen inleddes på Inferno och Wartex kopplade direkt ett ordentligt tag om finalen och tog åtta raka rundvinster innan IWNL släpptes in i finalen. Det blev dock inte mer än fyra rundor för IWNL på kartan och Wartex säkrade ledningen i matchen genom en 16-4-vinst på kartan.

På Overpass fortsatte Wartex sitt dominanta spel samtidigt som IWNL hade svårt att hitta rätt. Efter första halvleken var Wartexs ledning 13-2 och finalen såg mer eller mindre avgjord ut. I den andra halvleken säkrade IWNL fyra rundvinster totalt men försprånget från den första halvleken var stort nog för att Wartex till slut kunde säkra turneringsvinsten genom siffrorna 16-6.

Genom segern tar Wartex hem 20 000 kronor i prispott samt säkrar platser till vinterns upplaga av Dreamhack.

Artikelbild: Dreamhack/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..