×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Sverige

Förhandsfavoriterna säkrar semifinalplats i Dreamhacks BYOC-turnering

1
Fragleague Sverige-vinnarna Energyultra är ett av fyra lag som säkrat en topp fyra-plats på Dreamhack.
Under dagen har Dreamhacks BYOC-turnering spelats på plats i Elmia. Med gruppspelet och kvartsfinalerna färdigspelade står det klart att de lag som på förhand var tippade att ta sig långt i turneringen hållit för favoritskapet.

De regerande BYOC-mästarna IWNL Sweden, Fragleague Sverige-vinnarna Energyultra, Adam "WolfY" Anderssons Prakkboda och Wartex Esport, som nått slutspelet i ESEA Main, toppade alla sina grupper efter att ha vunnit samtliga sina bo1-matcher. I kvartsfinalen vann sedan samtliga lag med 2-0 i kartor vilket innebär att ingen av turneringens topp fyra-lag inför morgondagens semifinaler förlorat en enda karta i turneringen.

I semifinalerna har Energyultra lottats mot Wartex medan IWNL Sweden möter Prakkboda. Semifinalerna är bägge schemalagda att spelas klockan 12:00 imorgon och den stora finalen spelas med schemalagd start klockan 20:30 senare på kvällen.

Artikelbild: Kim Andersson

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..