×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Övrigt

Profilens hyllningstal till SpawN: "En legend som förtjänar så mycket beröm"

2
James Banks prisar svenska legendaren Abdisamad "SpawN" Mohamed som sin favorit i CS-historien.
I ett hyllningstal prisar ikoniska James Banks den legendariska CS 1.6-svensken Abdisamad "SpawN" Mohamed som sin absoluta favorit i CS-historien.

- Min favorit-legend i CS går hela vägen tillbaka till 1.6. SpawN kom in i gamet när han fyllde en plats i SK Gaming under 2003 som sedan tog honom till main rostern. De vann allting under det året och han gjorde saker som vi aldrig hade sett förrut, inleder Banks uttalandet med.

- Han hade så många ikoniska stunder, han har individuell färdighet, han var en skarp aimer. Och lyssna här, detta är vad som kan chocka de flesta... Han spelar fortfarande mycket än idag. När jag kollar igenom mina Steam-vänner ser jag honom och jag tänker "Huh, har du spelat hela den här tiden?", tillägger Banks och fortsätter prisa SpawN.

- Han tävlar fortfarande, han är fortfarande tävlingsinriktad, okej visst det är inte på en Tier 1-nivå eller nåt sånt men han spelar ute i PUGs, spelar med vänner och han roas definitivt av spelet.

- Den här killen, han förändrade gamet på ett så stort sett med sin råa eldkraft och han hade en enorm självsäkerhet. För någon som kanske bara relaterar till CS:GO, om du inte känner till SpawN, gå tillbaka och kolla på den här mannen. Gå och titta på några av hans 1.6-fragmovies och sånt, fortsätter Banks.

- Han är en legend som förtjänar så mycket ära för vad han gjorde med scenen, och på toppen av allt det, jag hade inte varit i den positionen jag är idag där jag är en värd eller intervjuar folk utan honom.

Banks fortsätter i videon med att berätta om hur SpawN under 2009 introducerade honom till företaget Zowie där Banks började stå framför kameran och göra intervjuer.

- Så utan honom hade jag inte varit där jag är idag, så han är en legend både i och utanför spelet, avslutar Banks.

Artikelbild: Pressbild/PGL

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..