×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Astralis säkrar finalplats i Lund — kan bli danskderby i finalen

1
Danmark fortsätter dominera i Lund. Nu står det klart att Astralis är första laget till final i Pinnacle Cup Championship. Nu finns det möjlighet för ett danskderby i finalen.
BIG startade starkt i matchen mot Astralis. De kunde snabbt komma upp i en ledning på 6-0 i matchen första karta, Ancient. Danskarna kom dock tillbaka och gick vinnande ur första halvan med 8-7. När de bytte över till CT-sidan så fortsatte de vinna. De förlorade faktiskt inte en runda till utan vann Ancient med 16-7.

Näst på tur var Dust2, en av tyskarnas starkare kartor. Detta visade de också med en otroligt stark T-sida. De kunde till sidbytet få med sig hela tio rundor. Men danskarna ville inte va sämre. De visade sig vara otroligt starka på den anfallande sidan och kunde stänga matchen med 16-13.

I och med detta är Astralis första laget till final i Lund. I finalen kommer det antingen bli ett returmöte mot BIG eller ett rejält danskderby mot Heroic.




Artikelbild: Black Molly Entertainment/Karl-Filip Karlsson

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..