×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Energyultra säkrar andra finalplatsen i Fragleague Sverige — besegrade Goodfellas i semin

1
Talangerna Tim "TIMhehe" Hennichs och Leo "Silence" Ingvarsson glänste när Energyultra säkrade en finalplats i Fragleague Sverige.
Det blir Energyultra (före detta Masterpipe83s Angels) som kniper den andra finalplatsen i vårens säsong av Fragleague Sverige. Det står klart efter att laget igår besegrat Goodfellas med 2-0 i semifinalen.

Sverige Energyultra
upE, TIMhehe, delle, Silence, Fifger

Sverige Goodfellas
Brillo, simpanbabe, 1Knas, kasi, treckiz

Matchen inleddes på Energyultras kartval Vertigo. Inledningsvis var matchen jämn men efterhand visade sig Energyultras anfallsspel vara riktigt effektivt och laget kunde gå till halvtidsvila med en 10-5-ledning.

Trots att Goodfellas-spelaren Isak "kASI" Walhed stundtals var riktigt bra kunde Energyultra hålla undan på CT-sidan och säkra kartvinsten med 16-11. Tim "TIMhehe" Hennichs var lagets dödligaste spelare på kartan och avslutade med 23 kills.

På Mirage var det Goodfellas som öppnade starkast och vann sex raka rundor innan Energyultra tog sin första rundvinst. Trots det inledningsvis stora försprånget kunde Energyultra arbeta sig in i matchen och i halvtid var ställningen 9-6 i Goodfellas favör.

Energyultra vann pistolrundan i den andra halvleken vilket gav laget möjlighet att ta igen underläget helt och hållet. Starkt anfallsspel från Leo "Silence" Ingvarsson och Markus "upE" Johansson banade sedan väg för en 16-13-vinst för Energyultra.

Finalen av Fragleague Sverige mellan Nomix och Energyultra är schemalagd att spelas den 6 juni med start klockan 19:00. Samtidigt spelas också bronsmatchen mellan Dodarey och Goodfellas.

Artikelbild: Pressbild/Fragleague
Videokälla: Fragleague/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..