×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Belgien

Ence säkrar slutspelsplats i Majorn — knäckte Heroic på Nuke

1
Paweł "dycha" Dycha avslutar Legends Stage på topp inför slutspelet av Majorn i Antwerpen.
ENCE Esports säkrar sin slutspelsplats i Majorn i Antwerpen efter 2-1-vinsten mot Heroic.


Matchen inleddes på Heroics kartval Overpass och blev en nagelbitare i bägge halvlekar. Heroic började på T-sidan med en knapp 8-7-ledning och var återigen panna mot panna med ENCE men lyckades med nöd och näppe säkra kartan med 16-14.

Mötet fortsatte in på Mirage och var under första halvlek ännu ett jämnt spel med en knapp 8-7-ledning för danskarna på CT-sidan. Det var dock i andra halvlek Ence vände på steken och säkrade kartan med 16-12 för att avgöra matchen på en tredje karta.

På den avgörande kartan Nuke hade Ence en fantastisk första halva som CT och tog en dominant 12-3-ledning. Trots Heroics försök på en vändning föll de kort när Ence säkrade kartan med 16-6 och därmed matchen.

Serverns storspelare var utan tvekan Paweł "dycha" Dycha som vid matchens slut hade säkrat en 68-52 KD-rating samt en HLTV-rating på 1.30.

Vinsten för Ence innebär att de säkrar sin plats i slutspelet av Majorn i Antwerpen medans Heroic ger sig på sista chansen imorgon i sin vinna-eller-försvinna-match.

Artikelbild: Kalle "Hallonkraem" Strömgren

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..