×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Lemondogs tar hem sin andra vinst i Fragleagues högsta division

2
Trots att det norska laget Vikings Esport såg bra ut under den första kartan så var det Lemondogs som till slut tog hem en vinst i Fragleague Nordic Championship.
Dust2 har alltid varit en karta som Lemondogs har känt sig bekväma på men med deras nya lina är det kanske inte längre en av deras starkaste kartor. Som tur är så ser det betydligt bättre ut på flera andra kartor och hade man bara kollat på de två sista kartorna så hade det sett ut som en lätt vinst mot Vikings Esports.

Dust2 togs hem av norskarna med 16-10 medan Inferno och Ancient slutade betydligt bättre med 16-8 respektive 16-7-resultat. Det innebär att svenskarna tar hem sin andra vinst av tre spelade i gruppsspelet.

Det var Lemondogs sniper Jonas "hemzk9" Rantamäki som imponerade med sina omänskliga reaktioner. Två av tre matcher hade han mest kills på servern och på den tredje slutade han på näst mest.

I och med vinsten går de upp på en andraplats i gruppen och de hade gått upp på förstaplats om de hade haft bättre rund skillnad än Cocolovers.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..