×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Belgien

Slutspelsklara: Team Spirit säkrar första kvartsfinalsplatsen i Majorn

1
Det ryska doldislaget går obesegrade genom Legends Stage.
Det ryska skrällaget Team Spirit blir det första laget att säkra en plats i Majorn-slutspelet. Det står klart efter att laget vunnit mot Copenhagen Flames med 2-1 i kartor.

Segern är Spirits tredje raka i Legends Stage. I gårdagens inledande spelomgångar vann ryssarna mot både Furia Esports och Heroic.


Danskarna öppnade matchen med att spela hem sitt eget kartval Vertigo med 16-10. Jakob "Jabbi" Nygaard toppade scoreboarden med 25 kills och landade på en HLTV-rating på 1.43.

Team Spirit svarade genom en övertygande vinst på Mirage. Ryssarna, anförda av storspelande Robert "patsi" Isyanov och Abdul "degster" Gasanov, hade kontroll över kartan från start till slut och vann med 16-8.

På Ancient kopplade Spirit greppet om kartan direkt och löste elva rundor på CT-sidan. Trots att Flames vann pistolrundan lyckades danskarna inte mäkta med en comeback som försvarare. Boris "magixx" Vorobiev toppade scoreboarden med 25 kills och 116 ADR.

Artikelbild: Kalle Strömgren

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..