×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Tung vinst för Lakeshow mot Lilmix — tar viktiga poäng i slutspelsjakten i Elitserien

1
Simon "nomiss" Palm Niléhn storspelade när Lakeshow tog en tung vinst mot Lilmix.
Efter tre månaders spel börjar Elitseriens grundserie närma sig sitt slut. I slutet av veckan ska alla 14 lag mött varandra två gånger och därmed spelat 26 bo1-matcher var.

Ett av lagen som i högsta grad krigar om en av sex platser i seriens slutspel är LakeShow som igår tog en blytung seger mot topplaget Lilmix. Tabellsjuan Lakeshow vann mot serietrean med komfortabla 16-6 på Mirage. Simon "nomiss" Palm Niléhn var matchens stora gigant och avslutade kartan med 28 kills.

Sverige Lilmix
quix, hns, bobeksde, Hyypee, franssonmagi

Sverige Lakeshow
s1ck, nomiss, flaw, MistFire, Jeppe

För Lakeshow innebär segern att laget inför de sista speldagarna har allt i egna händer. Med tre matcher kvar att spela ligger laget fyra poäng efter tabellsexan Lemondogs som spelat färdigt alla sina matcher. Om Lakeshow vinner två av sina återstående tre matcher säkrar laget en plats i slutspelet.

I och med gårdagens resultat står det klart att fem slutspelslag redan är klara. Gamingbutiken, Kappa Bar, Lilmix, Young Ninjas och X-Gamer har alla skrapat ihop tillräckligt med poäng för att som sämst sluta på en topp 5-placering.

Artikelbild: Pressbild/Elitserien

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..