×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Belgien

Renegades första lag att åka ut ur Majorn — förlorade ödesmötet mot IHC Esports

1
Det mongoliska doldislaget skickar hem Renegades genom sin första vinst i Majorn.
Renegades blir det första laget att få lämna Majorn i Antwerpen. Det står klart efter att laget förlorat dagens avgörande utslagningsmatch mot det mongoliska doldislaget IHC Esports med 0-2.


IHC fick en kanonstart på matchen och vann sitt egna kartval Inferno med 16-10. Tengis "sk0r" Batjargal och Garidmagnai "bLitz" Byambasuren stod för fina insatser framförallt på CT-sidan när mongolerna vann sin första karta för turneringen.

På Dust2 fortsatte IHC att spela bra. 20-årige bLitz visade att hans insats på Inferno inte var en engångsföreteelse och fortsatte leverera även på karta två. Slutresultatet på kartan blev 16-12 och bLitz toppade scoreboarden med sina 27 kills.

För IHC Esports innebär segern att laget får fortsätta kämpa i Challengers Stage. I morgondagens spelomgång blir det en ny vinna-eller-försvinna-match för laget.

Artikelbild: Kalle Strömgren

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..