×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Lilmix toppar gruppen efter vinst mot ISO Esports

1
Efter 2 jämna kartor tog svenskarna i Lilmix hem matchen mot ISO Esports och går därmed upp på en förstaplats i gruppen.
Lilmix tog hem en 2-0-vinst mot det finska laget ISO Esports och säkrar därmed en slutspelsplats i Fragleague Nordic Championship.


På Vertigo startade svenskarna med en stark ct-sida, mot slutet hade de problem att stänga men försprånget räckte och kartan slutade med 16-14. Det blev övertid på Ancient efter att Lilmix startat dåligt men senare kommit ikapp. En första övertid var det enda som krävdes och svenskarna tog hem kartan med 19-15.

Den som utmärkt sig den senaste tiden har varit Hannes "hns" Johansson som inte bara idag tog hem flera viktiga rundor och var en stor faktor i vinsten, utan snarare visat sig vara i toppform. Lilmix är verkligen ett lag som ser bättre och bättre ut för var dag och de kommer förmodligen vara väldigt farliga i slutspelet.

Vinsten innebär att Lilmix just nu ligger på en delad förstaplats med Kappa Bar då de båda har en rund-skillnad på +44 rundor. I andra gruppen så hittar vi Marskalk och Lemondogs på andra respektive tredje plats så det ser lovande ut för alla svenska lag i Fragleague Nordic Championship.

Sverige Team Lilmix
quix, FRANSSON, bobeksde, hns, hype

Sverige Team ISO Esports
Villeboe, puuha, r1ksa, p3kko, Arttuk

Artikelbild: Pressbild Elitserien/Fragleague

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..