×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Belgien

B1ad3 om nya VItality-femman: "De behöver mer firepower"

1
Navi-coachen är inte imponerad av mötet mot det dansk-franska superlaget.
Det dansk-franska superlaget Team Vitality har haft en tuff resa till den kommande Majorn i Antwerpen. Genom Europas RMR A har det spelat många tajta matcher, och lyckades ta sig till Majorn efter att ha hamnat på en sjätteplats.

Natus Vinceres coach Andrii "B1ad3" Horodenskyi gav nyligen en intervju där han pratade om Vitality.

Navi har ett bra track-record mot Vitality, särskilt förra året när de vann varenda match mot dem. Vitality har sen dess bytt line-up, med Emil "Magisk" Reif och Peter "dupreeh" Rasmussen som nya spelare och Danny "zonic" Sørensen som coach. B1ad3 säger dock att han inte har reflekterat över dem så mycket än, utöver att de saknar firepower.

Navi-coachen anser att de är för dåliga rent mekaniskt, att de inte kan sikta när det gäller, och att de inte har tillräckligt "raw skill". Vitality har kvalat in som challengers i Majorn, så vi får se hur det går för den franska organisationen i Antwerpen. Challenger Stage börjar den 9:e maj, där åtta av sexton lag går vidare till Legends Stage.

Artikelbild: Joao Ferreira/PGL Esports

4 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 4 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..