×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Rumanien

Vitality-stjärnans brutala svar till experten: "Hur många turneringar har du vunnit?"

3
Dan "apEX" Madesclaire gav Jacob "Pimp" Winneche svar på tal efter expertens utlåtande om Team Vitality.
Team Vitality lyckades till slut säkra en plats i vårens Major. Laget vann, efter stor ansträngning, sin match mot Mouz med 2-1 i kartor i gårdagens avgörande kvalmatch.

Efter matchen diskuterade PGL:s experter Team Vitalitys insats i turneringen. Den danska experten Jacob "Pimp" Winneche höll inte tillbaka om att han i dagsläget inte ser laget som en titelutmanare i Antwerpen.

— Detta är inte ett lag som går in i Majorn just nu som favoriter att gå långt. De kan ta sig till slutspel, det vore en seger för Vitality, men jag tror att det blir tufft, sade Pimp.

Direkt efteråt dök Vitality-kaptenen Dan "apEX" Madesclaire upp för att bli intervjuad. 29-åringen tog inte lätt på kritiken och valde direkt att ge Pimp svar på tal innan han tog emot några frågor.

— Tack så mycket. Jag skulle bara vilja fråga Pimp hur många turneringar han vunnit under sin karriär? sade apEX samtidigt som han formade sin hand som en nolla.

— Inga, fick Pimp svara samtidigt som studion skrattade nervöst åt apEXs kvicka svar.

Se situationen i spelaren nedan:


Artikelbild: Stefan Romare och Kalle Strömgren

4 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 4 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..