×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Rumanien

NIP faller på målsnöret — Copenhagen Flames säkrar Major-plats

1
Ninjas in Pyjamas 0-2-förlust mot Copenhagen Flames smakar surt när danskarna snor Legends-platsen till Majorn i Antwerpen.
Ninjas in Pyjamas snubblar på Major-målsnöret med 0-2-förlusten mot danskarna i Copenhagen Flames.


Matchen startade på danskarnas kartval Vertigo och blev en rysare med jämna ronder. NIP inledde på CT-sidan med en knapp 8-7-ledning och lyckades efter en bra start i andra halvan inte hålla ledningen i schack och tvingades in i övertid av det kvitterande Copenhagen Flames.

Under övertidsperioden var det runda för runda ett myntkast i vilket lag som fick poäng men slutade till sist med en 19-17-vinst för de danska flammorna med Nico "nicoodoz" Tamjidi i spetsen på 37 frallor.

Mötet togs vidare in på Overpass och blev en tung förlust för ninjorna efter ett 4-11-underläge i första halvlek på T-sidan följt av ett tokigt starkt CPHF som säkrade ytterligare ronder för matchvinsten med kartans 16-10.

Trots förlusten var nyförvärvet Ludvig "Brollan" Brolin storstark på planen och säkrade näst flest frallor på servern med en KD-rating på 54-45 och var ensam i NIP med att ha en HLTV-rating över 1.0+.

Vinsten för danskarna innebär en säkrad plats till Majorn i Antwerpen efter tre raka vinster medans ninjorna får en chans på Major-plats redan imorgon.

Artikelbild: Kalle "hallonkraem" Strömgren

5 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 5 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..