×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Tredje raka vinsten för MasterPipe 83s Angels — vann toppmötet mot 9INE Academy

1
Talangen Jonathan "delle" Ahlstedt och hans Masterpipe 83s Angels fortsätter imponera i Fragleague Sverige.
Det blev ytterligare en vinst för Masterpipe 83s Angels i Fragleague Sverige. I gårdagens möte mot 9INE Academy tog änglarna hem segern med 2-1 i kartor.

Sverige 9INE Academy
Paxios, HugoBEAST, k3NNY, Loozty, okand

Sverige Masterpipe83s Angels
Silence, TIMhehe, dellee, Fifger, upE

Det var dock 9INE Academy som öppnade matchen starkast och vann Ancient med 16-11 efter en fin insats av Linus "Loozty" Sandblom. På Vertigo påbörjade sedan Masterpipe83s Angels sin comeback.

Anförda av 17-årige Jonathan "delle" Ahlstedt säkrade Angels först en 16-12-seger på Vertigo följt av en 16-11-seger på avgörande Dust2. Med 29 kills på vardera karta var delle dödligast av alla på servern.

Segern innebär att Masterpipe83s Angels kopplat ett rejält grepp om en av grupp A:s slutspelsplatser. Laget har tre raka vinster och toppar gruppen med nio poäng framför 9INE Academy och Dodarey som har tre poäng vardera.

Grupp A Fragleague Sverige
1. Masterpipe83s Angels3-09p
2. 9INE Academy1-13p
3. Dodarey1-03p
4. Casus Deus0-20p
5. Lakeshow0-20p

Artikelbild: Pressbild/Fragleague

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..