×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Xizt förlänger med Heroic: "Väldigt glad över att arbeta med denna supertalangfulla lineup"

2
Den svenska ikonen fortsätter som huvudcoach för Heroic.
Richard "Xizt" Landström förlänger sitt kontrakt med Heroic. Det meddelar den danska organisationen och Xizt själv på Twitter idag.

"Jag är glad över att meddela att jag nu officiellt är tränare för Heroic. Det första och enda laget jag kontaktade angående coachning när jag bestämde mig för att gå i den riktningen och jag är väldigt glad över att arbeta med denna supertalangfulla lineup", skriver Xizt på Twitter.


Den svenska före detta Ninjas in Pyjamas-legendaren avslutade sin spelarkarriär i september förra året och öppnade då för att ta sig an coachrollen. Bara en månad efter att 31-åringen hängt bössan på hyllan skrev han på för Heroic i ett kontrakt som sades sträckas år 2021 ut.

Svensken har dock fortsatt träna laget under 2022 och nu är det alltså officiellt att Xizt förlängt sitt kontrakt. Av uttalandet framgår inte hur långt kontraktet sträcker sig.

Heroic spelar sin första match i ESL Pro League idag. Laget möter Complexity Gaming i den inledande matchen.

Artikelbild: Stefan Romare

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..