×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Svenskt legendarmöte i Blast-kvalet — JW och flusha ställs mot f0rest och friberg

2
De svenska legendarerna gör upp om chansen till en plats i Blast Premier under dagens Nordic Masters-matcher.
Pelajaat Nordic Masters är i full gång och gör plats för B-gruppens matcher där bland andra Jesper "JW" Wecksell och Robin "flusha" Rönnquist med Hellslayerz står att möta Patrik "f0rest" Lindberg och Adam "friberg" Friberg med Dignitas.

Hellslayerz och Dignitas är först ut att mötas i B-gruppens första match och blir ett återseende mellan några av CS-historiens största legender i uppgörelsen. Matchen är schemalagd att starta klockan 12:00 och sänds på Blast Premiers officiella Twitch-kanal.


Vägen till Nordic Masters för Hellslayerz har varit fantastisk med stora kvalvinster mot lag som Kappa Bar och Lilmix med JW så vass som fans hoppas på.

För Dignitas del har säsongen varit väldigt svajig med blandade resultat och insatser. Trots detta står det inbjudna svensklaget som förhandsfavoriter i mötet mot Hellslayerz.

Även Adam "WolfY" Andersson kommer ses spela med ECSTATIC mot isländska Dusty med schemalagd start klockan 13:30.

Matchformaten i gruppspelen är BO1 och tar de två bästa lagen från grupp A och grupp B vidare till kvalets slutspel den 20:e mars där endast finalvinnaren säkrar sin plats i Blast Premier Spring Showdown 2022.

I A-gruppen står Copenhagen Flames och KOVA Esports som gruppens två starkaste lag och inväntar sina motståndare från B-gruppens två topplag.

Artikelbild: Bart Oerbekke, Adela Sznajder & ESL
Videokälla: UCC/Twitch

3 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 3 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..