×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Kvalsuccé för JW och flusha — vann svenska Blast-kvalet

3
Legendarernas femma vann mot Lilmix i den svenska kvalfinalen.
Jesper "JW" Wecksell och Robin "flusha" Rönnquists nya femma Hellslayers fortsätter att dominera i den svenska nationella CS:GO-scenen. I helgen gick laget obesegrade genom det svenska Blast-kvalet och har därmed möjlighet att kvala till Blast Premier Showdown senare i vår.

Helgens kvalsuccé gick genom vinster mot mixlaget Honeybees (2-0=, det nya svensklaget Coalesce (2-1) och Lilmix (2-1). I finalen mot Lilmix var JW tillsammans med talangen Leo "Svedjehed" Svedjehed lagets bästa spelare på servern med 55 respektive 57 kills över de tre spelade kartorna.

Under kvalet spelade Hellslayers med Young Ninjas-spelaren Anton "Sapec" Palmgren istället för Isak "kASI" Walhed som spelar med JW och flusha i Elitserien. Eftersom Ninjas in Pyjamas redan kommer att delta i Blast Premier Showdown får inte Young Ninjas delta i kvalet.

Nästa steg i Blast-kvalet är den nordiska turneringen Pelaajat Nordic Masters som spelas den 18—20 mars. Om de svenska legendarerna vinner även den turneringen säkrar Hellslayers en plats i vårsäsongens Blast Premier Showdown-turnering.

Artikelbild: Igor Bedzborodov/Starladder och Pressbild/Dreamhack
Videokälla: Elitserien/Twitch

2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..