×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Polen

Faze plöjde igenom Heroic i semifinalen — laddade inför finalen mot G2

2
Helvijs "broky" Saukants var glödhet i Faze Clan för 2-0-vinsten mot Heroic i semifinalen av IEM Katowice.
Faze Clan besegrar Heroic med en överlägsen 2-0-vinst i semifinalen av IEM Katowice för säkrandet av finalplatsen mot G2 Esports.


Matchen inleddes på Inferno och såg en tidig Faze-ledning i första halvleken med 10-5. Med iskalla insatser från dynamiska duon Helvijs "broky" Saukants och Robin "ropz" Kool tog Faze en tillsynes lugn 16-11-vinst.

Mötet fortsatte in på Heroics kartval Nuke som än en gång såg Faze med en 10-5-ledning efter första halvlek. För danskarna var insatserna polariserade från laget gentemot Rene "TeSeS" Madsen som kämpade allt han kunde för att bära laget.

På Faze-sidan såg insatserna betydligt jämnare ut i femman och såg den glödheta lagkaptenen Finn "karrigan" Andersen på toppen för att kunna säkra kartan och därmed matchen med en överlägsen 16-5-vinst.

Vinsten för Faze innebär en säkrad plats i finalen mot G2 imorgon med schemalagd start klockan 17:00. Förlusten för Heroic innebär en delad 3-4:e plats samt en prispeng på ca 750.000 kronor.

Artikelbild: Kim Andersson

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..