×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Danmark

Tuff start för Astralis — förlust mot FURIA

2
Det danska laget började inte IEM Katowice på bästa sätt. Efter en förlust mot FURIA måste Astralis nu slåss i lower-bracket.
Det blev en tung förlust för Astralis vid starten av IEM Katowice.


Efter en 16-12-förlust på Overpass som blev den första kartan fanns det ännu hopp för danskarna men efter en 16-11-förlust på Mirage blev det en snabb bo3. Det brasilianska laget Furia Esports visade bra form och Astralis var inte på topp.

FURIA hade flera spelare som presterade däribland Kaike "kscerato" Cerato med en HLTV-rating på 1.43 och Andrei "arT" Piovezan som inte låg långt efter med en rating på 1.34. För Astralis del så kämpade Kristian "k0nfig" Wienecke tappert och lyckades samla ihop 45 kills vilket är lika många som FURIA:s bästa spelare hade men tyvärr räckte det inte och danskarna fick ge vika för brasilianarna.

FURIA är nu vidare till upper-bracket-semifinal i grupp B där de kommer möta vinnaren av Natus Vincere och ENCE Esports. Astralis kommer möta förloraren i lower-bracket där det nu är vinna eller försvinna för deras del.
Artikelbild: Kalle Strömgren


0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..