×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

League of Legends

Astralis dystra svit fortsätter — kollapsar mot Vitality

1
Astralis fortsätter sin kräftgång i LEC. I matchen mot Team Vitality hade man segern inom räckhåll men kollapsade. Efter att halva säsongen nu spelats står det danska laget fortfarande på noll vinster.
Sedan systemet med 18 grundserieomgångar i LEC infördes har tre lag lyckats med bedriften att inte vinna mer än två matcher, H2k Gaming, Rogue och Team Vitality. Nu är frågan om inte Astralis snart också skriver in sig i den mindre smickrande raden av lag. Inför lördagens match mot Vitality hade man förlorat åtta raka matcher och krisstämpeln låg nära till hands för Hampus "Promisq" Abrahamsson och hans lagkamrater.

Det danska laget, som faktiskt bara har en dansk i laget, fick dock en kanonstart. Efter 20 minuters spel stod det 12-3 i kills och Astralis hade också ledningen med knappa 5 000 guld. När de sedan säkrade sin fjärde drake såg det ut som att den första segern var inom räckhåll, men Vitality hade andra planer. I en galen teamfight som pågick i närmare 30 sekunder såg stjärnorna Matyáš "Carzzy" Orság och Luka "Perkz" Perković till att vinna matchen åt sitt lag och Astralis noterade sin nionde förlust.

I andra änden av tabellen fortsätter Emil "Larssen" Larsson och Rogue att vinna. Tillskottet från DWG KIA, Geun-seong "Malrang" Kim, har gjort succé och fjolårstvåorna har hittills gått obesegrade. För Finn "Finn" Wiestål och Excel Esports blev lördagen en ett steg framåt när man lite oväntat slog Fnatic. Tyngre gick det för Erik "Treatz" Wessén och SK Gaming som förlorade mot Misfits Gaming och nu enbart har Astralis bakom sig i tabellen.


Artikelbild: Michal Konkol/Riot Games

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..