×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Frankrike

Zywoo tar täten för Vitality — vinner över MOUZ i IEM Katowice

2
Trots två övertider i Vitality vs. MOUZ så visar Zywoo att han är en av de bästa på spelet.
Mathieu "ZywOo" Herbaut var i en klass för sig själv när Team Vitality efter ett flertal övertider vann mot MOUZ i IEM Katowice.



Spänningen var på topp redan under första kartan då inget av lagen ville ge upp men efter dubbel övertid blev det till slut Vitality som vann med 22-19. Inferno var inte mindre spännande men till slut blev det MOUZ som tog sig tillbaka in i matchen med 19-17. Vitality startade otroligt starkt med 14-1 i rundor efter första halvan på Nuke som blev den tredje och sista kartan, de tappade sen som terrorister men avslutade på 16-10.

Matchens stjärna var utan tvekan fransmannen ZywOo som lyckades få nästan 100 kills över de tre kartorna! Trots att det gick till övertid på två kartor så är det väldigt imponerande. Dansken Peter "dupreeh" Rasmussen spelade även han väldigt bra med näst mest kills och högst ADR.

För Vitalitys del så väntar upper-bracket-semifinal mot Heroic imorgon. För MOUZ så blir det att kämpa sig upp från lower-bracket där varje match är vinna eller försvinna.


Artikelbild: Kalle Strömgren
Videokälla: Blast/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..